OpenSprinkler Forums Hardware Questions OpenSprinkler controller locks up

  • This topic has 1 reply, 1 voice, and was last updated 1 month ago by rwp.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #63774

    rwp
    Participant

    For those of you who are experiencing constant erratic disconnects sometimes after a few days and sometimes several times a day and the only remedy is to power off and on the controller. Also, odd behaviors like staring a valve but the app not displaying it running unless one restarts the app also the lower banner quickly displays network error. The controller does not water when locked up. Occasionally requires multiple power cycles to start working. I never could find the conflict (I think it could be a smart electric meter) but on the basis of info from the forum I installed a netgear managed switch VLAN capable. I only used the basic port based VLAN feature for a single port. The OS V3 ac now works flawlessly connected by ethernet. The lockup problem I had was present wired and WIFI and happened with either of 3 brand new OS V3 acs. On my same network I have 2 OS V3, one ac one dc in remote locations and they have never had a problem. The VLAN works for me. rwp

    #63804

    rwp
    Participant

    I spoke to soon 72hrs. worked fine today locked up twice already. Any suggestions appreaciated. rwp

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.

OpenSprinkler Forums Hardware Questions OpenSprinkler controller locks up