OpenSprinkler Forums Hardware Questions OpenSprinkler I can't save settings in my v3.0.

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by  Water_my_lawn 2 weeks ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #62486

    Water_my_lawn
    Participant

    I bought a OpenSprinkler v3.0 one year ago and it has been working OK.
    Then I noticed it would change to “disabled”. I would change it back
    to “enabled” and it would run OK for a while. Then “disabled again”.

    Also I noticed that I cannot save any configuration changes. I can
    make the changes that I desire then push the “save Changes” button.
    But when I go back and look at the changes they are back to their
    original setting.

    If I “reset all Station Data” the command completes without error
    but my station data is still there. Rebooting or power cycling
    makes no difference.

    I am running:
    App version: 2.0.2
    Firmware: 2.1.8(1)
    Hardware 3.0 – AC

    The unit continues to work OK except for the fairly regular flip
    to “disabled”

    Attempting to update the firmware to os30_2.1.8(6).bin results in “update failure”.

    #62487

    Ray
    Keymaster

    Could you submit a support ticket? We will need to ask you for your order number and address to arrange for support.

    #62493

    Water_my_lawn
    Participant

    I just did submit a support ticket: #8435 I can’t save settings in my v3.0

    Thanks.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.

OpenSprinkler Forums Hardware Questions OpenSprinkler I can't save settings in my v3.0.