OpenSprinkler Forums OpenSprinkler Unified Firmware Program runs just the 1st station

  • This topic has 1 reply, 2 voices, and was last updated 1 year ago by Ray.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #67394

    GatHobort
    Participant

    Hello,

    I am quite new to the OpenSprinkler – using it for a 3 weeks now.

    I have a program which is supposed to run my 4 stations sequentially.
    When I preview the program it shows all the 4 stations will run in the night.

    When I check the logs next morning I see that just the 1st station did run.
    When I run the program manually it runs as expected with all the 4 stations.

    To make things even more mysterious, sometime all the 4 stations run in the night but that happens very few times only.

    Any deeper log I can have a look at, or any clue is highly appreciated.

    Thank you

    App Version: 2.2.0
    Firmware: 2.1.9 (2)
    HArdware Version: 3.2 – DC

    #67488

    Ray
    Keymaster

    This is typically because some zone is drawing too much current when opening, causing the power supply voltage to drop significantly, thus triggering a reboot of the controller. An easy way to tell is to unplug the zone terminal block, let the controller run without physically connected to the zones, and see if this still happens.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.

OpenSprinkler Forums OpenSprinkler Unified Firmware Program runs just the 1st station